כמו כל סיפור טוב, גם שלנו מתחיל בשני אנשים – דר’ מריאלה גלאנט, רופאה אנדוקרינולוגית (בוגרת הארוורד וקולומביה, מייסדת מרכז גלאנט לטיפול בסוכרת והשמנה) ובת לאב סוכרתי,  
ורן הירש, עו”ד ויזם שבתו האמצעית, הדר, אובחנה בגיל 8 כחולה בסוכרת נעורים.

  • ד"ר מריאלה גלאנט

  • רן הירש

בניסיון שלו למצוא להדר אוכל בריא, מזין, ובעיקר טעים, גילה רן שאין כמעט מוצרים שעונים על כל הדרישות.

השוק מחולק למוצרים שהם:

1. קלי פחמימות אך לא טעימים

2. קלי פחמימות אבל מפוצצים בממתיקים מלאכותיים

3. אוכל מלא בפחמימות וסוכרים  שלא רק שאינו בריא להדר, אלא שבכמויות צריכה גדולות, אינו בריא לאף אחד.

במקביל, בעקבות מחקרים מהעולם התחילה ד"ר גלאנט לשלב בטיפול במטופליה טיפול תזונתי:
תזונה דלת פחמימות, בהצלחה גדולה.

מפגש מקרי (או שלא…) בין השניים הוליד שותפות שבבסיסה ההבנה שמשהו חייב להשתנות

צריכת הפחמימות והסוכרים שלנו היא לא שפויה וממש גורמת לנו להשמין ולחלות ואז אומרים לנו שכדי להרזות/להבריא, אנחנו צריכים לוותר על כל המאכלים האהובים, או להחליף אותם במוצרים לא טעימים או כאלה המלאים בתחליפים מלאכותיים הפתרונות האלו לא מחזיקים מעמד, מכיוון שאוכל הוא גם לנשמה, לחברה, להנאה.

אז אצלנו הפתרון הוא שונה- ההחלטה היא שנשנה את האוכל לא את האנשים!


רן ומריאלה צוותו אליהם מפתחים, שפים ודיאטניות ויחד יצרו את EATSANE - לאכול שפוי.

  • ג'קי חזן

    מאסטר שף מדופלם, בעל כ-30 שנות ניסיון בפיתוח מוצרי מאפה ולחמים. עובד ב-Inobake- מרכז חדשנות באפייה מבית חברת השלושה. אלוף ישראל ואלוף אירופה לנבחרות באפייה. נשיא איגוד האופים בישראל ונשיא מאסטר שף בישראל. בוגר הפקולטה לחקלאות.

  • לאה מלכא

    בעלת למעלה מ־25 שנות ניסיון בתפקידי ניהול בכירים בשוק המזון, בחברות מקומיות ובינלאומיות. מתמחה בהובלת חברות לצמיחה, חדשנות עסקית ומוצרית, פיתוח מוצרים ובניית מותגים. במהלך הקריירה הובילה מהלכים אסטרטגיים וחדשניים שהביאו עסקים להצלחה בשווקים תחרותיים.

בעזרת שילוב של ידע וטכנולוגיה, עלו השניים על הסוד המקצועי של הכנת מאכלים שהם כמו כל המאכלים שאתם אוהבים, רק מופחתי פחמימות באופן ניכר (בהשוואה למוצרים האחרים בשוק), ללא ממתיקים מלאכותיים, אבל מלאי טעם.

הידע הזה מאפשר לנו לייצר מאכלים מגוונים משלל קטגוריות:

על המדפים תוכלו למצוא בינתיים את הלחמים שלנו, לחמניות, בורקסים, קרקרים, פיצות וממש בקרוב עוד המון הפתעות.. בקיצור אנחנו מקווים שאתם מוכנים למהפכה…

נשמח אם תצטרפו אלינו ותהיו גם אתם חלק משינוי תזונתי תפיסתי עולמי!

מוזמנים לכתוב לנו, לדבר איתנו, להציע, להודיע ולהשפיע.
ובעיקר, להפיץ את המהפיכה, להחזיר את העולם לכמות פחמימות מתאימה, פרוסת לחם (איטסיין) בכל פעם (נשבעים שבאנגלית זה נשמע טוב).

1 מתוך 5