רכיבים:
3 פרוסות לחם איטסיין
3-4 פרוסות גבינה צהובה לטעמכם
1 ביצה טרופה
כף שמן זית או חמאה מומסת
לאופציה- מעט מלח גס או עשבי תיבול
למטבל:
2 כפות פסטו מוכן
או גרסה ביתית: ערבבו כף זמן זית עם עלי בזיליקום, מעט לימון ומלח.
אופן ההכנה:
רדדו קלות כל פרוסת לחם, הניחו גבינה בקצה אחד וגלגלו לרול הדוק.
הבריזו מבחוץ בביצה טרופה ואז במעט שמן זית.
חממו תנור ל-19 מעלות - אפו על נייר אפייה 10-12 דקות עד שהרולים זהובים והגבינה נוזלת מעט בקצוות.