סושי לחם

סושי לחם

מרכיבים:

3 פרוסות לחם איטסיין

3 כפות גבינת שמנת (אפשר גם ריקוטה או לבנה 5%)

חצי אבוקדו פרוס דק

חצי מלפפון חתוך לרצועות

גזר קטן חתוך דק או פלפל אדום (לא חובה, רק לנראות וצבע)

מלח, פלפל, מיץ לימון

 

אופן ההכנה: 

הכנת הבסיס- 

רדדו כל פרוסת לחם עם מערוך עד שהיא שטוחה וגמישה. מרחו שכבה דקה של גבינת שמנת על כל פרוסה.

מילוי וגלגול- 

הניחו בשורה אחת קצה אבוקדו, מלפפון וגזר. גלגלו בעדינות לרול הדוק כמו סושי. 

חיתוך והגשה- 

חתכו כל רול לכמה חתיכות, הגישו עם רוטב לטעמכם

 

טיפים

  • לגרסה עשירה יותר בחלבון: הוסיפו טונה או סלמון מעושן לתוך הרול.
  • רוצים שזה ייראה ממש כמו סושי אמיתי? שימו את הרול במקרר ל־15 דקות לפני החיתוך.
  • למי שאוהב גרסה פריכה: אפשר להכניס את הרולים לתנור ל־5 דקות על 200°C – הם הופכים ל"סושי קריספי".
חזור למתכונים