מגולגלי לחם עם מטבל פסטו

מגולגלי לחם עם מטבל פסטו

רכיבים: 

3 פרוסות לחם איטסיין

3-4 פרוסות גבינה צהובה לטעמכם

1 ביצה טרופה

כף שמן זית או חמאה מומסת 

לאופציה- מעט מלח גס או עשבי תיבול

למטבל: 

2 כפות פסטו מוכן 

או גרסה ביתית: ערבבו כף זמן זית עם עלי בזיליקום, מעט לימון ומלח. 

 

אופן ההכנה: 

רדדו קלות כל פרוסת לחם, הניחו גבינה בקצה אחד וגלגלו לרול הדוק.
הבריזו מבחוץ בביצה טרופה ואז במעט שמן זית. 
חממו תנור ל-19 מעלות - אפו על נייר אפייה 10-12 דקות עד שהרולים זהובים והגבינה נוזלת מעט בקצוות. 

 

חזור למתכונים