שבלולי תרד טעימים במיוחד!
בשביל להכין מאפה טעים ומגרה לא צריך להיות אופה 😁
קבלו מתכון קליל למאפה לא רגיל!
-
משך הכנה60 דקות
בשביל להכין מאפה טעים ומגרה לא צריך להיות אופה 😁
קבלו מתכון קליל למאפה לא רגיל!
חבילת בצק עלים מרודד eatsane
400 גרם תרד
כף שמן זית
כפית שום כתוש
1. חולטים את עלי התרד בקערה עם מים רותחים עד לריכוך.
2. מעבירים את עלי התרד למסננת לשם סינון כל הנוזלים.
3. מעבירים לקערה את עלי התרד הרכים ומערבבים יחד עם השום.
4. חותכים את בצק העלים לשתי חתיכות שוות. במרכז כל חתיכה מניחים את תערובת התרד והשום ובעזרת השוליים מכסים את התערובת ומהדקים ומעבירים לקירור לכמה שעות.
5. מניחים בתבנית על נייר אפיה, מורחים מעט ביצה ומפזרים מעט שומשום- מכניסים לתנור בחום של 200 מעלות למשך כ-40-35 דקות (עד להזהבה).
ושיהיה בתאבון 😋