שבלולי תרד טעימים במיוחד!

בשביל להכין מאפה טעים ומגרה לא צריך להיות אופה 😁
קבלו מתכון קליל למאפה לא רגיל!

  • משך הכנה60 דקות
רכיבים

חבילת בצק עלים מרודד eatsane
400 גרם תרד
כף שמן זית
כפית שום כתוש

אופן ההכנה

1. חולטים את עלי התרד בקערה עם מים רותחים עד לריכוך.
2. מעבירים את עלי התרד למסננת לשם סינון כל הנוזלים.
3. מעבירים לקערה את עלי התרד הרכים ומערבבים יחד עם השום.
4. חותכים את בצק העלים לשתי חתיכות שוות. במרכז כל חתיכה מניחים את תערובת התרד והשום ובעזרת השוליים מכסים את התערובת ומהדקים ומעבירים לקירור לכמה שעות.
5. מניחים בתבנית על נייר אפיה, מורחים מעט ביצה ומפזרים מעט שומשום- מכניסים לתנור בחום של 200 מעלות למשך כ-40-35 דקות (עד להזהבה).
ושיהיה בתאבון 😋

חם מהתנור ישירות אל תא המייל שלך:
מוצרים חדשים, קופונים, אירועים וכל מה שכדאי לדעת

    בהקלקה על הכפתור הינך מסכימ/ה לקבל תוכן שיווקי
    דלג לתוכןכפתור לפתיחת תפריט נגישותHandicapped logo whiteHandicapped logo black

    תפריט נגישות

    הצהרת נגישות