מתכון ששייך רק לתגית 5

מנה מפנקת לאירוח וגם לארוחה קלילה בערב.
מי ידע שבעגבניה מיובשת מסתתר כזה אוצר?

  • משך הכנהדקות 40
  • מספר סועדים12
רכיבים

1 בגט
3 כפות שמן זית
2 שיני שום כתושות
1 גליל גבינת עיזים "פרומעז"
10 עגבניות מיובשות
50 גרם זיתים שחורים קצוצים
1 קופסה אנשובי

אופן ההכנה
  1. מחממים תנור ל-180 מעלות
  2. פורסים בגט לפרוסות אלכסוניות
  3. מערבבים שמן עם שום ומטפטפים מעט על כל פרוסה
  4. פורסים את הפרומעז לפרוסות בעובי 1/2 ס”מ. מניחים פרוסת גבינה על כל פרוסת בגט, ומוסיפים עגבניות מיובשות, זיתים ואנשובי
  5. לפני ההגשה: אופים את הפרוסות כ-5 דקות. אין צורך שישחימו, רק שיתחממו מעט
חם מהתנור ישירות אל תא המייל שלך:
מוצרים חדשים, קופונים, אירועים וכל מה שכדאי לדעת

    בהקלקה על הכפתור הינך מסכימ/ה לקבל תוכן שיווקי
    דלג לתוכןכפתור לפתיחת תפריט נגישותHandicapped logo whiteHandicapped logo black

    תפריט נגישות

    הצהרת נגישות