קבלו מתכון מקורי וקל להכנה, רק ב-10 דקות של עבודה.
משך הכנה10 דקות
רכיבים
מרכיבים:
לטוסט:
• 2 פרוסות לחם איכותי (אני השתמשתי בדל פחמימה של eatsane )
• מברשת עם מעט שמן קוקוס
למילוי קרם לוטוס:
• 2 כפות חמאת קשיו או שקדים
• 1 כף סירופ מייפל טבעי
• למי שאוהב כף קוקוס קלוי
• קינמון וג’ינג’ר לפי הטעם
• קורט מלח
אופן ההכנה
הוראות הכנה:
1. מכינים את קרם הלוטוס: מערבבים היטב את חמאת הקשיו/שקדים עם סירופ המייפל, קינמון, ג’ינג’ר וקורט מלח עד שמתקבל קרם חלק.
מעבירים למקרר לכמה דקות להסמכה או לחסרי סבלנות כמוני 😜מוסיפים כף שבבי קוקוס קלויים.
2. עורמים שתי פרוסות לחם זו על זו וקורצים עיגול בעזרת כוס או חותכן.
3. מורחים שכבה נדיבה מקרם הלוטוס הטבעוני במרכז עיגול אחד ומכסים בעיגול השני. לוחצים קלות בקצוות להדבקה.
4. טיגון או אפייה: מברישים את הלחם בשמן קוקוס.
מטגנים במחבת טפלון או מכניסים לטוסטר עד שהטוסט זהוב ופריך.
5. להגשה - לזילוף מעל, אפשר לערבב מעט מהקרם עם טיפת מים כדי ליצור זיגוג קליל ולפזר עוד קוקוס קלוי או שקדים פרוסים קלויים.