למעט ב-100% מוצקי קקאו, בכל שוקולד “רגיל” יש סוכר. לדוגמא: בשוקולד 85% מוצקי קקאו יש כ-15% סוכר. בפרלינים שלנו יש רק 13%, אבל עדיין עם טעם מנצח. השיטה שלנו מאפשרת לנו להשתמש במוצרים במעט סוכר או קמח ועדיין שהמוצר הסופי יהיה עם מעט פחמימות.
למעט ב-100% מוצקי קקאו, בכל שוקולד “רגיל” יש סוכר. לדוגמא: בשוקולד 85% מוצקי קקאו יש כ-15% סוכר. בפרלינים שלנו יש רק 13%, אבל עדיין עם טעם מנצח. השיטה שלנו מאפשרת לנו להשתמש במוצרים במעט סוכר או קמח ועדיין שהמוצר הסופי יהיה עם מעט פחמימות.